21 Transportører

JTT Conveying A/S vil i løbet af de kommende uger blive færdig med monteringen af 28 stk. C210 "spillage conveyors" til Rusland, og det er naturligvis med stor glæde at vi kan oplyse at vi netop har modtaget endnu en ordre på C210, denne gang lyder orderen på 21 stk. som også skal til Rusland.

De 21 transportører kaldes C210 og er produceret i forskellige dimensioner med en cc: længde på henholdsvis 2.300 og 3.000mm. og med en båndbredde fra 1.000 til 1.600mm.

Transportørerne er "spillage conveyors" som er placeret under hovedtransportøren hvor den transporterer det overskud af råmaterialer væk som den monteret båndskraber skraber af båndet.

Vi har valgt at bruge Conti Clean gummibånd fra Contitech, da denne båndtype er belagt med en Non-Stick material overflade som reducere mængden af opbyggende materiale på båndet.

C210 er udstyret med stålruller fra Rulmeca samt træk og vendetromler fra Rulmeca.

Grundet Ruslands meget kolde vinter temperaturere er træktromlerne med varme og der er monteret varmelegeme ved båndskraberen for at forhindre materialet fryser til.

JTT C210 FLSJTT C210 ConveyorJTT C210 Conveyor

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookies- og persondatapolitik

OKAY